Beskrivelse
Mintis Gin – Clementina
Slap af med den unikke smag af saftige klementiner fra Italien, håndplukket italiensk enebær, et strejf af Pancalieri-mynte og andre lokale planteprodukter.
Dine sanser vil nyde den modne Clementine-aroma sammen med myntet friskhed og et strejf af enebær.
Alk: 41,8%
Indhold: 70 cl
Pancalieri mynte
Pancalieri mynte, dyrket nær vores destilleri, er internationalt anerkendt som en af verdens bedste mynte og blev valgt for at give Mintis Gin dens unikke duft og smag.
Klementiner
Italiensk-dyrkede klementiner er en krydsning mellem bitre appelsiner og mandariner, hvilket resulterer i en saftig, duftende og rig smag.
Enebær
Vi bruger håndplukkede vilde enebær fra Toscana, som vokser i højere højder. Italiensk enebær er mindre, men mere rig og frugtig i smagen, perfekt til Mintis.
Andre botaniske ingredienser fra regionen
For at få karakteristisk aroma og smag bruger vi også andre lokale planteekstrakter som koriander, salvie, rosenblade, appelsinskaller, citronskaller, pink grapefrugtskaller, hindbær og mere.
Nem cocktail opskrift
Clementina Negroni
1 del af Mintis Clementina
1 del af Campari
1 del rød italiensk vermouth
Bland sammen og server i et stenglas med store isterninger. Pynt med klementiner og frisk mynte.
Til sommerversionen kan du presse frisk clementinmandarin lidt ind i drinken med et stænk sodavand.
Helt naturligt, hånddestilleret og uden sukker
Lavet ved hjælp af italienske botaniske ingredienser i vores familiedestilleri i Piemonte, vores super-premium gin leverer en autentisk, frisk smag uden kunstige smagsstoffer, farver eller tilsat sukker.
Fra forfriskende gin & tonics til fancy cocktails, vores aromatiske Mintis Gins bringer en frisk og behagelig smag, som dine gæster vil elske.
Iøjnefaldende flasker inspireret af friske bundter af mynte hjælper med at minde dig om varme sommeraftener, hver gang du åbner flasken.
Den velafbalancerede smag af “Menta di Pancalieri”, duften af solmoden italiensk frugt og håndplukket vild enebær giver dig en følelse af friskhed og ro efter din hårde dag.
Mintis Gin destilleres i en specialfremstillet vakuum-destillation i 8 timer ved 60 grader. Denne unikke tilgang bruger meget lavere temperaturer end traditionelle metoder, og bevarer ginens aromatiske og friske smag med lavere miljøbelastning.