Beskrivelse
Mintis Gin – Ribesa
Lad dig rive med af den karakteristiske og fængslende duft af solmodne solbær sammen med håndplukket italiensk enebær, urter fra Piemonte og et let strejf af mynte.
Mintis Ribesa bringer duften af solbærsorbet med et strejf af mynte og enebær for at levere en lang, frisk, frugtig finish.
Alk: 41,8%
Indhold: 70 cl
Pancalieri mynte
Pancalieri mynte, dyrket nær vores destilleri, er internationalt anerkendt som en af verdens bedste mynte og blev valgt for at give Mintis Gin dens unikke duft og smag.
Solbær
Solmodne sorte og skinnende bær fra de bedste terroirer spirer med duft i juli på høsttidspunktet. De er kendt for sin dybe farve og hjælper med at bringe en kraftfuld aroma til Mintis Ribesa.
Enebær
Vi bruger håndplukkede vilde enebær fra Toscana, som vokser i højere højder. Italiensk enebær er mindre, men mere rig og frugtig i smagen, perfekt til Mintis.
Nem cocktail opskrift
Ribes Nero Bramble
2 dele af Mintis Ribesa
1 del af Grenadine
½ del frisk limesaft Hæld i en shaker med is og ryst.
Si over frisk is i et gammeldags glas og pynt med hindbær og frisk mynte.
Helt naturligt, hånddestilleret og uden sukker
Lavet ved hjælp af italienske botaniske ingredienser i vores familiedestilleri i Piemonte, vores super-premium gin leverer en autentisk, frisk smag uden kunstige smagsstoffer, farver eller tilsat sukker.
Fra forfriskende gin & tonics til fancy cocktails, vores aromatiske Mintis Gins bringer en frisk og behagelig smag, som dine gæster vil elske.
Iøjnefaldende flasker inspireret af friske bundter af mynte hjælper med at minde dig om varme sommeraftener, hver gang du åbner flasken.
Den velafbalancerede smag af “Menta di Pancalieri”, duften af solmoden italiensk frugt og håndplukket vild enebær giver dig en følelse af friskhed og ro efter din hårde dag.
Mintis Gin destilleres i en specialfremstillet vakuum-destillation i 8 timer ved 60 grader. Denne unikke tilgang bruger meget lavere temperaturer end traditionelle metoder, og bevarer ginens aromatiske og friske smag med lavere miljøbelastning.