Beskrivelse
Perlende frugt. Frederiksdals nye mousserende vin af
kirsebær og pærer.
Deres mål var at skabe en vin til velkomst, til
sommerens frugt og de lange lyse nætter. Svaret var
at blande kirsebær og pærer.
Stevnskirsebærret, som er på Frederiksdal
Gods, er rigt og yderst koncentreret – og tilføjer
intensitet og tyngde til deres mousserende vin.
Vin af pærer er elegant og let, og når man blander
pærer og kirsebær, får man den perfekte
kombination af lethed og tyngde.
Kirsebærvinen er fremstillet på traditionel vis med
tre dages skinkontakt – af Stevnsbær fra deres
plantage Jørgensmark. Det er en ung plantage, så
bærrene herfra giver en frugtig, og ikke alt for
kraftig vin.
Pærerne kommer fra Lolland. De er presset direkte
for at fremstille en så let og elegant vin som muligt.
Pærer og kirsebær gærer separat, så de
efterfølgende kan finde det unikke blandingsforhold
– frugt opfører sig nemlig forskelligt år
efter år. Efter blanding har den fået bobler.
Perfekt til jordbær, hindbær, kirsebær, hvid chokolade, tørre oste eller et glas på terrassen –
let afkølet!