Beskrivelse
EN NY LIKØR MED MERE SMAG
Kirsebærlikør er en stolt dansk tradition – men efter udflytning af produktionen til udlandet og et fald i kvaliteten i 80’erne er produktionen næsten forsvundet. Nu tager Frederiksdal traditionen op og introducerer en moderne kvalitetslikør baseret på vores egne Stevnskirsebær.
INTENSIV KIRSEBÆRALKOHOL
Nu har Frederiksdal forfinet den yderligere. Alkoholen stammer nu fra destilleret vin af bær fra egne kirsebærplantager – en dyr, men fantastisk smagsfuld opgradering.
I gennem de sidste hundrede år har Danmark haft en stor produktion af likør på Stevnskirsebær. Op igennem og 1980erne styrtdykkede kvaliteten – i dag er likøren stort set forsvundet. Men nu pudser Frederiksdal arvesølvet af – og nyfortolker og opdaterer likøren på det fremragende danske Stevnsbær.
VELEGNET TIL: SKABT TIL DRINKS, KIR ROYAL OG COCKTAILS – MEN ER OGSÅ FREMRAGENDE TIL IS, I MARCIPANKONFEKT, RISALAMANDE OG KAGER – ELLER ALENE TIL KAFFEN.
Læs mere på http://www.frederiksdal.com/product/likoer-no-1/